Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
    +1 в клуб картер.

По разкопаните балчишки улици (буквално). Как може да копаеш канавки по пътя и да не слягаш знаци или каквато и да било маркировка.
    Бял ден да не видят тези които отговарят за подръжката на пътищата, дано изгният в някоя канавко която сами са изкопали....

Града е малък , перкай пеша , по-здравословно е

Comment

• Здравейте и от мен. Аз съм с 1.4 TS август 98-ма junior. С тенекиен картер съм. Преди няколко месеца го ударих, но не се сцепи. При самия удар се беше свил нагоре и беше счупил цедката на смукателя на маслената помпа... Та смених целия смукател и с чука изправих картера. От тогава съм удрял няколко пътя, но по леко и за щастие не е имало проблеми. Иначе двуцевката редовно я застъргвам на легналите полицаи...
      Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

• Първоначално публикувано от indig0 Покажи съобщение
        Здравейте и от мен. Аз съм с 1.4 TS август 98-ма junior. С тенекиен картер съм. Преди няколко месеца го ударих, но не се сцепи. При самия удар се беше свил нагоре и беше счупил цедката на смукателя на маслената помпа... Та смених целия смукател и с чука изправих картера. От тогава съм удрял няколко пътя, но по леко и за щастие не е имало проблеми. Иначе двуцевката редовно я застъргвам на легналите полицаи...
        как тей го удряш по няколко пъти бе, бъдете п овнимателни как карате ???
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          как тей го удряш по няколко пъти бе, бъдете п овнимателни как карате ???
          Не удрям само ако съм сам или само с моята приятелка в колата. Предницата ми е доста ниска. С 50мм гуми съм, с нормално окачване.... мнооо е ниска не знам може би фабрично си е така.
          Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

• Първоначално публикувано от indig0 Покажи съобщение
            Не удрям само ако съм сам или само с моята приятелка в колата. Предницата ми е доста ниска. С 50мм гуми съм, с нормално окачване.... мнооо е ниска не знам може би фабрично си е така.

а с това как се кара ??

http://clubalfaromeo.com/forum/attac...4&d=1316366073

поздрави, трябва да си на тръни постоянно
            sigpic
            Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
            FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Не е Т. С. , но и аз да се присъединя... Дори не влезнах в дупка...
              Attached Files
              sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
                Не е Т. С. , но и аз да се присъединя... Дори не влезнах в дупка...
                Много грозна гледка моите съболезнования, ти си закачил пробката и си го откъснал успех с ремонта!
                sigpic
                FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Не е Т. С. , но и аз да се присъединя... Дори не влезнах в дупка...
                  Е как я откъсна точно там.Твоята кола не е от много ниските.
                  Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                    Е как я откъсна точно там.Твоята кола не е от много ниските.
                    Абе не е... Ама резултатът е налице

Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщение
                    Много грозна гледка моите съболезнования, ти си закачил пробката и си го откъснал успех с ремонта!
                    мерси, колега. Ще се заварява, ма ще видим крайния резултат
                    Last edited by error145; d.m.y г., 01:24.

Comment

Абе не е... Ама резултатът е налице

мерси, колега. Ще се заварява, ма ще видим крайния резултат
                      Колега, няма ли да е по-оферта да вземеш един картер 2-ра ръка, че като гледам дупката е бая големичка и заварката ще ти дойде по-скъпа. Успех с ремонта!
                      Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщение
                        Колега, няма ли да е по-оферта да вземеш един картер 2-ра ръка, че като гледам дупката е бая големичка и заварката ще ти дойде по-скъпа. Успех с ремонта!
                        Изграждане на място за нова пробка + закърпване- 30 лв. ; силикон черен- 12лв ; труд- от мен; масло селения турбо дизел 5 литра- 60 лв. Поздрави

Comment

• Честито КОЛЕГА, поздравления!
                          sigpic
                          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Абе колеги да попитам нямали някакво решение на този проблем с тези ниски автомобили че аз вече 3 пъти го свалям за заварка и 2-пъти го лепя и сега съм пак със теч и като знам какъв зор е свалянетото и качването то колектори то чудо и ми е писна нямали нещо което да се монтира преди картера за даго предпази от по злобен удар или по някъв начин да се вдигне малко нагоре аз съм със 15ки на 55 гуми пробвах веднъж да сложа 65 опират в прожините и незнам дали фабрично е така или някой преди това я е пипал и волана до 3 оборота и половина има ход на обратен завой неми се говори все едно карам камион

Comment

• Колега, Карай по-внимателно!
                              Last edited by tonov; d.m.y г., 23:48.
                              sigpic
                              FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщение
                                Колега, Карай по-внимателно!

Искам ама немога много ми е тежък крака и докато намаля и айде
                                Last edited by tonov; d.m.y г., 23:48.

Comment

Working...
                                X